Geestelijke verzorgers staan klaar voor betrokkenen aardbeving Marokko

De vernietigende aardbeving die Marokko heeft getroffen, raakt ook medewerkers van Defensie. “Behoefte aan een geestelijk verzorger? Doe er een beroep op.” Dat zegt Ali Eddaoudi van de Dienst Islamitische Geestelijke Verzorging (IGV).

“Velen verkeren nog in onzekerheid en leven op dit moment tussen hoop en vrees”, zegt Eddaoudi. “Met name zij die nog geen contact hebben gekregen met hun dierbaren. De dienst IGV wil allen die hier direct betrokken bij zijn en zorgen hebben om dierbaren, familie en vrienden ontzettend veel kracht toewensen. Weet dat we aan jullie en aan de slachtoffers denken, bidden en hopen op meer reddingen van mensen en andere schepselen die momenteel in nood verkeren. Namens mijzelf en mijn team wil ik benadrukken dat wij er voor jullie zijn.” 

Betrokken bij de aardbeving? Schroom dan niet om contact op te nemen. De geestelijke verzorging is te bereiken via telefoonnummer 088-950 22 50. De IGV is bereikbaar via  IGV@mindef.nl of telefoonnummer 06-26434226.