Bezoek adviseur NCDR aan Bestuurscollege DGV

Op dinsdag 5 maart 2024 bracht adviseur van de Nationaal Coördinator tegen Discriminatie en Rasicme, de heer Mohamed Derraz, een bezoek aan het Bestuurscollege van de Diensten Geestelijke Verzorging.

Tijdens de vergadering van het Bestuurscollege DGV heeft de adviseur van de NCDR een presentatie gegeven aan het Bestuurscollege over het werk dat de NCDR verricht. Er is bij verschillende onderwerpen stil gestaan. Zo is het Nationaal Programma dat de NCDR heeft opgestart besproken en zijn de verschillende taken van de NCDR verder uitgelicht. Ook is er gesproken over hoe om te gaan met discriminatie en racisme als mens en leidinggevende en zijn er ervaringen uitgewisseld hierover.

Wil je meer weten over de NCDR, klik dan hier.

NCDR Adviseur de heer M. Derraz samen met het Bestuurscollege Diensten Geestelijke Verzorging

Beeld: ©DGV / DGV