Vormingscentrum Diensten Geestelijke Verzorging Beukbergen

De Diensten Geestelijke Verzorging bieden vormingsactiviteiten aan voor militairen. In het vormingswerk zijn geestelijk verzorgers werkzaam vanuit Protestantse, Rooms Katholieke en Humanistische traditie. 

Wat doen wij?

De Diensten Geestelijke Verzorging bieden vormingsactiviteiten aan voor militairen. In een meestal meerdaags programma wordt een groep begeleid door een geestelijk verzorger. Voor de meeste militairen is dat al aan het begin van hun loopbaan tijdens de initiële opleiding. Ook bij de voorbereiding op een missie (uitzendconferentie) of aan het einde van hun loopbaan (bij FLO) verzorgen de Diensten Geestelijke Verzorging conferenties. Men kan individueel intekenen voor een FLO conferentie of voor een ander thematisch programma. Ook kan op basis van een intakegesprek een teambuilding of een onderdeelsconferentie voor een eenheid worden verzorgd.

Waar zijn wij?

De Diensten Geestelijke Verzorging maken gebruik van de faciliteiten van Landgoed Beukbergen (Huis ter Heide) bij het aanbieden van hun vormingsactiviteiten.

Door op onderstaande link te klikken tonen wij u ons conferentie aanbod. Alle conferenties worden gegeven door geestelijk verzorgers van de diensten geestelijke verzorging bij defensie.

Bekijk het conferentieaanbod